"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Onkruid voorkomen tussen verharding

 

Onkruid voorkomen tussen verharding, een klus van vele uren?

Als je elk uur dat je in je tuin doorbrengt zou bijhouden, zou je waarschijnlijk ontdekken dat je buitensporig veel wiedt. En hoewel de eerste paar weken van het verscheuren van deze indringers enigszins bevredigend kunnen zijn, wordt het karwei al snel tijdrovend en demotiverend. Toch is onkruid vaak een doorn in het oog bij veel tuinliefhebbers. Zeker als er onkruid in de voegen van uw terras of paadjes naar boven komt. Gelukkig bestaan er ook middelen die onkruid voorkomen tussen verharding, en nog eens milieuvriendelijk zijn.

 

Onkruid voorkomen verharding met de hand

Een van de sleutels tot een onkruidvrije tuin is om onkruid te wieden zodra je ze ziet. Als het onvolwassen is, zijn de meeste onkruiden gemakkelijk te verwijderen met een snelle ruk of met behulp van een tuingereedschap. Maak van wieden niet af en toe een karwei, trek eraan zodra je ze ziet om het risico op verspreiding te minimaliseren. Op deze manier kun je onkruid voorkomen verharding zoals terras of paadjes. Het nadeel van deze techniek is dat het nog steeds een regelmatig onderhoud vereist en je er op tijd moet bij zijn.

 

Voorkom onkruid tussen verharding met milieuvriendelijke producten

Wil je niet steeds achter de feiten aanlopen? Geef toe, onkruid zal op de natuurlijke manier altijd een weg vinden om te groeien op je verharding. Of het nu verspreid wordt door vogels of door de wind. Een alternatieve manier die onkruid kan voorkomen op verharding is door biobased producten te gebruiken. Dit zijn milieuvriendelijke producten waarmee je preventief bepaalde gebieden in je tuin kunt beschermen tegen opgroeiend onkruid. Bestel nu je milieuvriendelijke producten voor onkruidbestrijding bij Natural Plastics en voorkom onkruid tussen verharding in je tuin of op je oprit.

 

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING