"Creating a circulair economy with a focus on biobased"

Biobased producten

 

 

Biobased producten voor meer duurzaamheid 

De trend naar meer duurzaamheid is al enkele jaren ingezet. Ook de tuinbouwsector ontsnapt hier niet aan waardoor steeds meer tuinliefhebbers en zelfstandige tuiniers op zoek gaan naar groene oplossingen voor hun tuin. Misschien logisch ook, want waarom zou een tuin die bestaat uit natuurlijke elementen niet onderhouden moeten worden met biologische producten? Biobased producten worden vaak beschouwd als de way to go. Deze producten zijn gedeeltelijk of geheel gemaakt van biomassa en zijn biologisch afbreekbaar of composteerbaar. Dergelijke producten kunnen worden vervaardigd vanuit tuinrestafval waardoor het gaat om een circulaire oplossing.

 

Biobased producten bestellen, waar kan dat?

Tegenwoordig kun je bij iedere tuinspecialist al biobased producten bestellen. Een van de bedrijven die groene oplossingen aanbiedt voor de tuinbouwsector is Natural Plastics. Je kunt er terecht voor milieuvriendelijke onkruidbestrijding, faunarasters, maaibeschermers en meer. Bestellen kan makkelijk online via hun website. Voor advies of meer informatie omtrent hun biobased producten kan je hen ook makkelijk contacteren met al je vragen. Door biobased producten te bestellen zet je een stap naar een gezonde en milieuvriendelijke tuin.

 

Waarom biobased producten aanschaffen

Tuinliefhebbers zijn over het algemeen natuurliefhebbers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen liever niet met producten werken die schadelijk zijn voor het milieu. Wie ervoor kiest om biobased producten aan te schaffen, kiest ervoor om deel van de oplossing te zijn. Biobased producten zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, maar zijn in veel gevallen ook vervaardigd met natuurlijk restafval. Dit komt alleen maar de gezondheid van uw tuin ten goede. Wil je biobased producten aanschaffen? Neem contact op met Natural Plastics.

 

Heeft u interesse of wilt u nadere uitleg, wij komen graag bij u langs.

Bekijk hier alle producten:

Keeper Systeem
Keeper Systeem
Biobased Wortelschermen
Biobased Wortelschermen
Biobased Maaibeschermer
Biobased Maaibeschermer
Biobased Buizen
Biobased Buizen
Biobased Faunaraster
Biobased Faunaraster
Biobased Reclameborden
Biobased Reclameborden
Biobased Wegmeubilair
Biobased Wegmeubilair
GreenSand
GreenSand
Biodoek
Biodoek
Klimaatadaptieve Beplanting
Klimaatadaptieve Beplanting
Water geven
Water geven
Innogreen
Innogreen
Biobased gevelbescherming
BIOBASED GEVELBESCHERMING